Docu The Hunt for Gaddafi's Billions gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu The Hunt for Gaddafi's Billions gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu The Hunt for Gaddafi's Billions gemist? Bekijk hier de hele uitzending Kort na de dood van de Libische leider Muammar Gaddafi blijkt dat een groot deel van zijn enorme vermogen is weggesluisd. De filmmakers volgen een spoor dat niet geheel toevallig naar Zuid-Afrika leidt. GeruchtenVanuit de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Nelson Mandela en Muammar Gaddafi is er een vertrouwensband tussen Libië en het ANC ontstaan. Het voedt de geruchten dat een deel van het verdwenen geld in Zuid-Afrika is ondergebracht. Duistere wereldOnderzoeksjournalisten Misha Wessel en Thomas Blom komen terecht in een duistere wereld waar opportunisme, hebzucht en corruptie hoogtij vieren. Wie krijgt het geld in handen en wordt het ooit teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren - het Libische volk? Documentaireserie Trial 4 vanaf 11 november bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Kort na de dood van de Libische leider Muammar Gaddafi blijkt dat een groot deel van zijn enorme vermogen is weggesluisd. De filmmakers volgen een spoor dat niet geheel toevallig naar Zuid-Afrika leidt.

Geruchten
Vanuit de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Nelson Mandela en Muammar Gaddafi is er een vertrouwensband tussen Libië en het ANC ontstaan. Het voedt de geruchten dat een deel van het verdwenen geld in Zuid-Afrika is ondergebracht.

Duistere wereld
Onderzoeksjournalisten Misha Wessel en Thomas Blom komen terecht in een duistere wereld waar opportunisme, hebzucht en corruptie hoogtij vieren. Wie krijgt het geld in handen en wordt het ooit teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren - het Libische volk?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu The Hunt for Gaddafi's Billions gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier