Video Romain Grosjean uit ziekenhuis: "Zonder halo had ik niet meer kunnen praten"

Video Romain Grosjean uit ziekenhuis: "Zonder halo had ik niet meer kunnen praten"

De wereld hield gisteren even massaal de adem in toen de Franse coureur Romain Grosjean een angstaanjagende klapper maakte tijdens de Formule 1 GP van Bahrein. Na twintig seconden verscheen hij vrijwel ongedeerd uit zijn in tweeën gebroken auto, die was veranderd in een vuurzee. 's Avonds volgde een videoboodschap uit het ziekenhuis.

Brandwonden
Voor het eerst in jaren was er een vuurzee te zien tijdens een Formule 1-race na de crash van Grosjean. De sport is gelukkig een stuk veiliger geworden en daardoor komt de Fransman er vanaf met wat lichte brandwonden. In een videoboodschap spreekt Grosjean zijn dank uit voor alle berichten die hij heeft gehad en aan de medische staf op het circuit en in het ziekenhuis. Ook gaat er een bedankje naar de halo, de beschermende kap op de 'cockpit': "Zonder de halo had ik niet meer met jullie kunnen praten."

Bekijk de videoboodschap van Romain Grosjean hieronder.

Video <em>Romain Grosjean</em> uit ziekenhuis: &quot;Zonder halo had ik niet meer kunnen praten&quot; De wereld hield gisteren even massaal de adem in toen de Franse coureur Romain Grosjean een angstaanjagende klapper maakte tijdens de Formule 1 GP van Bahrein. Na twintig seconden verscheen hij vrijwel ongedeerd uit zijn in tweeën gebroken auto, die was veranderd in een vuurzee. 's Avonds volgde een videoboodschap uit het ziekenhuis. BrandwondenVoor het eerst in jaren was er een vuurzee te zien tijdens een Formule 1-race na de crash van Grosjean. De sport is gelukkig een stuk veiliger geworden en daardoor komt de Fransman er vanaf met wat lichte brandwonden. In een videoboodschap spreekt Grosjean zijn dank uit voor alle berichten die hij heeft gehad en aan de medische staf op het circuit en in het ziekenhuis. Ook gaat er een bedankje naar de halo, de beschermende kap op de 'cockpit': "Zonder de halo had ik niet meer met jullie kunnen praten." Bekijk de videoboodschap van Romain Grosjean hieronder. Bekijk ook ZIEN: Bizarre crash in GP van Bahrein, Grosjean ongedeerd Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling start GP Bahrein 2020 “krankzinnige crash voor Grosjean” Bekijk deze video » Formule 1 GP Bahrein: Romain Grosjean springt uit brandende auto na zware crash Bekijk deze video » Formule 1 GP Bahrein: Reactie teambaas Haas na zware crash Grosjean Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video Romain Grosjean uit ziekenhuis: "Zonder halo had ik niet meer kunnen praten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier