René van der Gijp over Frank Kramer: "Aparte gozer was het, beetje een buitenbeentje" (video)

René van der Gijp over Frank Kramer: "Aparte gozer was het, beetje een buitenbeentje" (video)

René van der Gijp haalde woensdag herinneringen op aan Frank Kramer, die deze week overleed: "Een hele aparte gozer was het altijd, een beetje een buitenbeentje."

Plek bij Veronica Inside
Nadat de oud-quizmaster een keer bij Veronica Inside te gast was liet hij weten dat hij eigenlijk wel een plek aan tafel wilde, tussen René en Johan in: "Maar je kent Johan, er mag best iemand tussen ons in zitten maar die mag niet teveel zeggen. Johan was bang dat Frank dat wel zou gaan doen", aldus Van der Gijp. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

René van der Gijp over <em>Frank Kramer</em>: &quot;Aparte gozer was het, beetje een buitenbeentje&quot; (video) René van der Gijp haalde woensdag herinneringen op aan Frank Kramer, die deze week overleed: "Een hele aparte gozer was het altijd, een beetje een buitenbeentje." Plek bij Veronica InsideNadat de oud-quizmaster een keer bij Veronica Inside te gast was liet hij weten dat hij eigenlijk wel een plek aan tafel wilde, tussen René en Johan in: "Maar je kent Johan, er mag best iemand tussen ons in zitten maar die mag niet teveel zeggen. Johan was bang dat Frank dat wel zou gaan doen", aldus Van der Gijp. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Frank Kramer overleden, bekijk hem in Boggle (video) Bekijk deze video » Frank Kramer (73) overleden: bekijk zijn ludieke afscheid bij Eurosport Bekijk deze video »
Show :
René van der Gijp over Frank Kramer: "Aparte gozer was het, beetje een buitenbeentje" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over Frank Kramer: "Aparte gozer was het, beetje een buitenbeentje" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier