John van den Heuvel in Beau: "Ik wilde niet zwichten voor terreur Mocro Maffia"

John van den Heuvel in Beau: "Ik wilde niet zwichten voor terreur Mocro Maffia"

Op bezoek bij Beau vertelt misdaadjournalist John van den Heuvel over het tweede seizoen van de documentaireserie De Jacht op de Mocro-Maffia. Hierin doet hij in feite onderzoek naar de mensen die hem wilden vermoorden. Van den Heuvel zegt dat hij niet wilde zwichten voor de terreur van de Mocro Maffia.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van 3 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 3 december terugkijken via Gids.tv.

Raketwerper
Een jaar geleden werd bekend dat de Mocro Maffia, geleid door Ridouan Taghi, een aanslag wilde plegen op het leven van Van den Heuvel - met een raketwerper. Dat zegt al iets over de meedogenloosheid van het clubje, maar Van den Heuvel weigerde het onderwerp te laten rusten en dus dook hij opnieuw diep in deze angstaanjagende wereld.

John van den Heuvel in <em>Beau</em>: &quot;Ik wilde niet zwichten voor terreur Mocro Maffia&quot; Op bezoek bij Beau vertelt misdaadjournalist John van den Heuvel over het tweede seizoen van de documentaireserie De Jacht op de Mocro-Maffia. Hierin doet hij in feite onderzoek naar de mensen die hem wilden vermoorden. Van den Heuvel zegt dat hij niet wilde zwichten voor de terreur van de Mocro Maffia. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van 3 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 3 december terugkijken via Gids.tv. RaketwerperEen jaar geleden werd bekend dat de Mocro Maffia, geleid door Ridouan Taghi, een aanslag wilde plegen op het leven van Van den Heuvel - met een raketwerper. Dat zegt al iets over de meedogenloosheid van het clubje, maar Van den Heuvel weigerde het onderwerp te laten rusten en dus dook hij opnieuw diep in deze angstaanjagende wereld. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia is vanaf vrijdag 4 december wekelijks te zien op Videoland.
Talkshow :
John van den Heuvel in Beau: "Ik wilde niet zwichten voor terreur Mocro Maffia"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia is vanaf vrijdag 4 december wekelijks te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel in Beau: "Ik wilde niet zwichten voor terreur Mocro Maffia" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier