Albert Heijn Kerstcommercial 2020: muzikaal zoontje verovert hart van zijn moeder (video)

Albert Heijn Kerstcommercial 2020: muzikaal zoontje verovert hart van zijn moeder (video)

Uiteraard speelt het vaste gezin uit de Albert Heijn-reclames ook de hoofdrol in de Kerstcommercial van de bekende supermarkt. Mooie beelden van een kerstoptreden in het dorp en het muzikale zoontje spreken uiteraard tot de verbeelding maar aangrijpend wordt de reclame nergens, ondanks opa die nog even aansluit via Zoom. Waarschijnlijk komt dat door de vele shots uit de supermarkt en van het eten, waardoor het te weinig onderscheidend is van een reguliere reclame. Oordeel hieronder zelf.

Albert Heijn <em>Kerstcommercial 2020</em>: muzikaal zoontje verovert hart van zijn moeder (video) Uiteraard speelt het vaste gezin uit de Albert Heijn-reclames ook de hoofdrol in de Kerstcommercial van de bekende supermarkt. Mooie beelden van een kerstoptreden in het dorp en het muzikale zoontje spreken uiteraard tot de verbeelding maar aangrijpend wordt de reclame nergens, ondanks opa die nog even aansluit via Zoom. Waarschijnlijk komt dat door de vele shots uit de supermarkt en van het eten, waardoor het te weinig onderscheidend is van een reguliere reclame. Oordeel hieronder zelf. Bekijk alle kerstcommercials van 2020 Amazon Kerstcommercial 2020: The show must go on, ondanks corona (video) Bekijk deze video » PLUS Kerstcommercial 2020: buschauffeur maakt indruk (video) Bekijk deze video » Lidl Kerstcommercial 2020: Thomas Acda schittert als Kerstman (video) Bekijk deze video » Jumbo Kerstcommercial 2020: Frank Lammers zal kerstdiner toch niet missen? (video) Bekijk deze video »
TV :
Albert Heijn Kerstcommercial 2020: muzikaal zoontje verovert hart van zijn moeder (video)

Bekijk alle kerstcommercials van 2020


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albert Heijn Kerstcommercial 2020: muzikaal zoontje verovert hart van zijn moeder (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier