Video: aangespoelde Potvis wordt in stukken gezaagd voor onderzoek wetenschappers

Video: aangespoelde Potvis wordt in stukken gezaagd voor onderzoek wetenschappers

De aangespoelde potvis die donderdag is gevonden op het strand van Vlieland, wordt onderzocht door wetenschappers. Daarbij snijden ze het dier in stukken om erachter te komen hoe de potvis is overleden. Alleen op die manier kunnen de wetenschappers hun werk goed doen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: aangespoelde <em>Potvis</em> wordt in stukken <em>gezaagd</em> voor onderzoek wetenschappers De aangespoelde potvis die donderdag is gevonden op het strand van Vlieland, wordt onderzocht door wetenschappers. Daarbij snijden ze het dier in stukken om erachter te komen hoe de potvis is overleden. Alleen op die manier kunnen de wetenschappers hun werk goed doen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook 12 meter lange potvis aangespoeld op strand Ter Heijde Bekijk deze video » Zien: potvis raakt voor Italiaanse kust verstrikt in visnet, kustwacht schiet te hulp Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: aangespoelde Potvis wordt in stukken gezaagd voor onderzoek wetenschappersPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: aangespoelde Potvis wordt in stukken gezaagd voor onderzoek wetenschappers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier