Jinek: Adca & De Munnink, Maan, Typhoon geven voorproefje op Vrienden Van Amstel

Jinek: Adca & De Munnink, Maan, Typhoon geven voorproefje op Vrienden Van Amstel

Kijk hier hoe je De Vrienden Van Amstel Live 2021 via de livestream kunt volgen.

Dit jaar is Ahoy helemaal leeg als Vrienden Van Amstel Live plaatsvindt in verband met de coronacrisis. Het grootse evenement is wel te volgen via een livestream, en een aantal van de artiesten geeft alvast een voorproefje in een speciale uitzending van Jinek. Adca & De Munnink, Maan en Typhoon zingen samen Als Ik Je Weer Zie.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Adca &amp; De Munnink, Maan, Typhoon geven voorproefje op <em>Vrienden Van Amstel</em> Kijk hier hoe je De Vrienden Van Amstel Live 2021 via de livestream kunt volgen. Dit jaar is Ahoy helemaal leeg als Vrienden Van Amstel Live plaatsvindt in verband met de coronacrisis. Het grootse evenement is wel te volgen via een livestream, en een aantal van de artiesten geeft alvast een voorproefje in een speciale uitzending van Jinek. Adca & De Munnink, Maan en Typhoon zingen samen Als Ik Je Weer Zie. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Adca & De Munnink, Maan, Typhoon geven voorproefje op Vrienden Van Amstel


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Adca & De Munnink, Maan, Typhoon geven voorproefje op Vrienden Van Amstel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier