WNL Op Zondag gemist? Lillian Marijnissen (SP) wil niet regeren met 'ongeloofwaardige' Rutte

WNL Op Zondag gemist? Lillian Marijnissen (SP) wil niet regeren met 'ongeloofwaardige' Rutte

Hieronder zie je een fragment van WNL Op Zondag van zondag 17 januari. Je kan de hele uitzending van WNL Op Zondag van 17 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? Lillian Marijnissen (SP) wil niet regeren met '<em>ongeloofwaardige' Rutte</em> Hieronder zie je een fragment van WNL Op Zondag van zondag 17 januari. Je kan de hele uitzending van WNL Op Zondag van 17 januari terugkijken bij Gids.tv. SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen wil liever niet regeren met de VVD. Dat zegt ze in WNL op Zondag in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart. In de peilingen krijgt de VVD er twee zetels bij: "Ik begrijp daar niets van," zegt Marijnissen. Bekijk het fragment hierboven. WNL op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :
WNL Op Zondag gemist? Lillian Marijnissen (SP) wil niet regeren met 'ongeloofwaardige' Rutte

SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen wil liever niet regeren met de VVD. Dat zegt ze in WNL op Zondag in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart. In de peilingen krijgt de VVD er twee zetels bij: "Ik begrijp daar niets van," zegt Marijnissen.

Bekijk het fragment hierboven. WNL op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag gemist? Lillian Marijnissen (SP) wil niet regeren met 'ongeloofwaardige' Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier