Vanavond bij Op1: Jesse Klaver en minister Slob over scholensluiting (promo)

Vanavond bij Op1: Jesse Klaver en minister Slob over scholensluiting (promo)

Vanavond bij Op1:

  • De basisscholen en kinderopvang blijven op zijn minst dicht tot 8 februari. De noodopvang blijft wel open. Dat heeft het kabinet vandaag besloten na corona-overleg in het Catshuis. Demissionair minister Arie Slob en arts-microbioloog Jan Kluytmans zijn te gast om deze stap uit te leggen.
  • Jesse Klaver schuift aan bij Op1 om te vertellen over de plannen van GroenLinks na de verkiezingen. Hij wil gratis kinderopvang voor iedereen.

Tekst gaat door onder de video

Vanavond bij <em>Op1</em>: Jesse Klaver en minister Slob over <em>scholensluiting</em> (promo) Vanavond bij Op1: De basisscholen en kinderopvang blijven op zijn minst dicht tot 8 februari. De noodopvang blijft wel open. Dat heeft het kabinet vandaag besloten na corona-overleg in het Catshuis. Demissionair minister Arie Slob en arts-microbioloog Jan Kluytmans zijn te gast om deze stap uit te leggen. Jesse Klaver schuift aan bij Op1 om te vertellen over de plannen van GroenLinks na de verkiezingen. Hij wil gratis kinderopvang voor iedereen. Tekst gaat door onder de video Dolly Parton wordt deze week 75 jaar. Fans van het eerste uur Ricky Koole en Carolien Borgers vertellen over wat zo bijzonder is aan de Amerikaanse countryzangeres. Amerikadeskundige Raymond Mens vertelt over Parton als verbinder. Gaat er een avondklok komen? Daar wordt de komende week over gepraat door het kabinet. Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven is groot voorstander.Sara Langeveld van de Nationale Jeugdraad maakt zich grote zorgen over de toename van het aantal mentale klachten bij jongeren. PresentatieDe presentatie van Op1 is op zaterdag 16 januari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann. Bekijk de promo hierboven. Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma noemt oplossing toeslagenaffaire ''hartverscheurend'' Bekijk deze video » Video: Basisscholen 25 januari toch niet open in Nederland Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Jesse Klaver en minister Slob over scholensluiting (promo)

  • Dolly Parton wordt deze week 75 jaar. Fans van het eerste uur Ricky Koole en Carolien Borgers vertellen over wat zo bijzonder is aan de Amerikaanse countryzangeres. Amerikadeskundige Raymond Mens vertelt over Parton als verbinder.
  • Gaat er een avondklok komen? Daar wordt de komende week over gepraat door het kabinet. Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven is groot voorstander.Sara Langeveld van de Nationale Jeugdraad maakt zich grote zorgen over de toename van het aantal mentale klachten bij jongeren.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zaterdag 16 januari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Bekijk de promo hierboven. Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Jesse Klaver en minister Slob over scholensluiting (promo) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier