NOS op 3 legt uit: de Toeslagenaffaire, wat is daar precies gebeurd? (video)

NOS op 3 legt uit: de Toeslagenaffaire, wat is daar precies gebeurd? (video)

Er zijn momenteel twee kwesties die Nederland in zijn greep hebben: het coronavirus en de Toeslagenaffaire. Over die laatste zaak is het kabinet gevallen en nog altijd zitten duizenden ouders in de financiële misère, maar het overzicht raak je als gewone Nederlander een beetje kwijt. Wat er precies gebeurd is, zet NOS op 3 voor je op een rijtje.

Bekijk de video van NOS op 3 over de Toeslagenaffaire hieronder.

<em>NOS op 3</em> legt uit: de Toeslagenaffaire, wat is daar precies gebeurd? (video) Er zijn momenteel twee kwesties die Nederland in zijn greep hebben: het coronavirus en de Toeslagenaffaire. Over die laatste zaak is het kabinet gevallen en nog altijd zitten duizenden ouders in de financiële misère, maar het overzicht raak je als gewone Nederlander een beetje kwijt. Wat er precies gebeurd is, zet NOS op 3 voor je op een rijtje. Bekijk de video van NOS op 3 over de Toeslagenaffaire hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Felle presentator Paul de Leeuw: "Dat is gewoon treiteren!" Bekijk deze video » WNL op Zondag: Pieter Omtzigt noemt toeslagenaffaire-verbeterpunten: "Minder naar Polen kijken" Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS op 3 legt uit: de Toeslagenaffaire, wat is daar precies gebeurd? (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS op 3 legt uit: de Toeslagenaffaire, wat is daar precies gebeurd? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier