Opsporing Verzocht gemist? Beeld vrijgegeven van mogelijke aanrander Alkmaar

Opsporing Verzocht gemist? Beeld vrijgegeven van mogelijke aanrander Alkmaar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Beeld vrijgegeven van mogelijke aanrander <em>Alkmaar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 19 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. Al eerder werd bekend dat vier vrouwen in Alkmaar slachtoffer zijn geworden van aanranding. Mede dankzij de tips die binnen zijn gekomen na de uitzending, is er beeld gevonden van de mogelijke verdachte. Hij is gefilmd toen hij op 5 januari rond 18:00 over het Canadaplein fietste. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Beeld vrijgegeven van mogelijke aanrander Alkmaar

Al eerder werd bekend dat vier vrouwen in Alkmaar slachtoffer zijn geworden van aanranding. Mede dankzij de tips die binnen zijn gekomen na de uitzending, is er beeld gevonden van de mogelijke verdachte. Hij is gefilmd toen hij op 5 januari rond 18:00 over het Canadaplein fietste.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Beeld vrijgegeven van mogelijke aanrander Alkmaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier