Hartverwarmende beelden: Hond bezoekt elke dag zijn baasje in het ziekenhuis

Hartverwarmende beelden: Hond bezoekt elke dag zijn baasje in het ziekenhuis

De Turkse Cemal Şentürk werd op 14 januari getroffen door een hersenbloeding en moest daardoor een tijdje in het ziekenhuis blijven. Zijn trouwe viervoeter wachtte bijna een week bij het ziekenhuis waar haar baasje lag. De beveiliger van het ziekenhuis liet weten dat de hond niet naar binnen wilde: "Elke ochtend rond 09:00 uur kwam ze langs en rond middernacht werd ze weer opgehaald."

Bekijk de hartverwarmende beelden van NOS hieronder.

Hartverwarmende beelden: <em>Hond</em> bezoekt elke dag zijn baasje in het <em>ziekenhuis</em> De Turkse Cemal Şentürk werd op 14 januari getroffen door een hersenbloeding en moest daardoor een tijdje in het ziekenhuis blijven. Zijn trouwe viervoeter wachtte bijna een week bij het ziekenhuis waar haar baasje lag. De beveiliger van het ziekenhuis liet weten dat de hond niet naar binnen wilde: "Elke ochtend rond 09:00 uur kwam ze langs en rond middernacht werd ze weer opgehaald." Bekijk de hartverwarmende beelden van NOS hieronder. Bekijk ook Marble Mania donderdag op tv: Is knikkeren nog wel populair? Bekijk deze video » Bekijk de video: Zo knip je thuis zelf je corona-kapsel in de lockdown Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmende beelden: Hond bezoekt elke dag zijn baasje in het ziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier