Video: verdrietige dag voor Marco Borsato

Video: verdrietige dag voor Marco Borsato

23 januari, de dag waarop Marco Borsato 12 jaar geleden afscheid nam van zijn vader. Marco is blij dat hij nog naar zijn vaders muziek kan luisteren: "Gelukkig is wat van zijn muziek bewaard gebleven." Hij deelt een stukje van zijn vaders muziek op Instagram. Ook schrijft hij: "Ik mis hem dit jaar misschien nog wel het meest."

Tekst gaat verder onder de video.

Video: verdrietige dag voor <em>Marco Borsato</em> 23 januari, de dag waarop Marco Borsato 12 jaar geleden afscheid nam van zijn vader. Marco is blij dat hij nog naar zijn vaders muziek kan luisteren: "Gelukkig is wat van zijn muziek bewaard gebleven." Hij deelt een stukje van zijn vaders muziek op Instagram. Ook schrijft hij: "Ik mis hem dit jaar misschien nog wel het meest." Tekst gaat verder onder de video. Extra gemisMarco schreef dat hij zijn vader dit jaar nog wel het meest mist. Het was dan ook geen gemakkelijk jaar voor de zanger. Het jaar 2020 begon al met een scheiding. Marco en Leontien gingen na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar. Vervolgens heeft de zanger ook te kampen met een burn-out. Bekijk de video van Marco Borsato met een stukje van zijn vader muziek hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Moeder Mary reageert niet op scheiding Marco Borsato: ‘Zwijgen is goud’ Bekijk deze video » Linda de Mol over Linda's Wintermaand: ‘Jammer dat Marco Borsato niet komt’ (video) Bekijk deze video »

Extra gemis
Marco schreef dat hij zijn vader dit jaar nog wel het meest mist. Het was dan ook geen gemakkelijk jaar voor de zanger. Het jaar 2020 begon al met een scheiding. Marco en Leontien gingen na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar. Vervolgens heeft de zanger ook te kampen met een burn-out.

Bekijk de video van Marco Borsato met een stukje van zijn vader muziek hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: verdrietige dag voor Marco Borsato of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier