Jinek gemist? Chauffeuses uit Meiden die rijden zijn niet op hun mondje gevallen

Jinek gemist? Chauffeuses uit Meiden die rijden zijn niet op hun mondje gevallen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Sinds afgelopen week is het nieuwe programma Meiden die rijden te zien op NPO 3, waarin vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs centraal staan. Twee van hen zitten aan tafel bij Jinek om te vertellen over hun ervaringen in deze mannenwereld. Ze maken snel duidelijk dat je niet op je mondje gevallen moet zijn en vertellen over de comebacks die ze paraat hebben als mannen weer eens een flauwe grap naar hun hoofd slingeren.

<em>Jinek</em> gemist? Chauffeuses uit <em>Meiden die rijden</em> zijn niet op hun mondje gevallen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Sinds afgelopen week is het nieuwe programma Meiden die rijden te zien op NPO 3, waarin vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs centraal staan. Twee van hen zitten aan tafel bij Jinek om te vertellen over hun ervaringen in deze mannenwereld. Ze maken snel duidelijk dat je niet op je mondje gevallen moet zijn en vertellen over de comebacks die ze paraat hebben als mannen weer eens een flauwe grap naar hun hoofd slingeren. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Meiden die rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Chauffeuses uit Meiden die rijden zijn niet op hun mondje gevallen

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Meiden die rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Chauffeuses uit Meiden die rijden zijn niet op hun mondje gevallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier