Documentaire Unknown Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaire Unknown Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaire Unknown Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over het leven van rock-'n-roll-muzikant en schilder Herman Brood (1946-2001). ExtravagantOp woensdag 11 juli 2001 sprong Herman Brood van het dak van het Hilton-hotel in Amsterdam. De wijze waarop hij een einde aan zijn leven maakte, is net zo extravagant als het leven dat hij heeft geleefd. KruimelspoorHerman heeft in zijn eigen video's, liedteksten en interviews een kruimelspoor achtergelaten dat antwoord geeft op de vragen die zijn dood heeft opgeroepen. Belangrijke momenten'Unknown Brood' duikt in het verleden om met dit niet-eerder vertoonde materiaal en de mensen die het dichtst bij hem stonden de belangrijke momenten te herbeleven. WorstelingBroods leven was vanaf het begin tot het einde een worsteling tussen het zijn van een mens of het worden van een mythe. Op 11 juli kwamen die twee paden samen. Henk Westbroek draagt Stairway to Heaven over aan dochter: "Zij heeft Herman Brood van de muur geschilderd" Bekijk deze video » Holly Brood is niet van de drugs: ‘Toen ik jonger was weleens een pilletje’ (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over het leven van rock-'n-roll-muzikant en schilder Herman Brood (1946-2001).

Extravagant
Op woensdag 11 juli 2001 sprong Herman Brood van het dak van het Hilton-hotel in Amsterdam. De wijze waarop hij een einde aan zijn leven maakte, is net zo extravagant als het leven dat hij heeft geleefd.

Kruimelspoor
Herman heeft in zijn eigen video's, liedteksten en interviews een kruimelspoor achtergelaten dat antwoord geeft op de vragen die zijn dood heeft opgeroepen.

Belangrijke momenten
'Unknown Brood' duikt in het verleden om met dit niet-eerder vertoonde materiaal en de mensen die het dichtst bij hem stonden de belangrijke momenten te herbeleven.

Worsteling
Broods leven was vanaf het begin tot het einde een worsteling tussen het zijn van een mens of het worden van een mythe. Op 11 juli kwamen die twee paden samen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Unknown Brood

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Unknown Brood gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier