Alistair Overeem: ‘Binnen jaar of anderhalf wel klaar als vechtsporter’ (video)

Alistair Overeem: ‘Binnen jaar of anderhalf wel klaar als vechtsporter’ (video)

Alistair Overeem staat dit weekend weer in de ring, hij neemt het in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 februari op tegen Alexander Volkov tijdens het vechtsportevenement UFC Fight Night 184. Maar Overeem denkt dat hij niet nog heel lang doorgaat.

Lees verder onder de video.

Alistair Overeem: ‘Binnen jaar of anderhalf wel klaar als vechtsporter’ (video) Alistair Overeem staat dit weekend weer in de ring, hij neemt het in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 februari op tegen Alexander Volkov tijdens het vechtsportevenement UFC Fight Night 184. Maar Overeem denkt dat hij niet nog heel lang doorgaat. Lees verder onder de video. Overeem doet al 24 jaar aan vechtsportOvereem begon 24 jaar geleden al met deze vechtsport. “Ik denk binnen een jaar of anderhalf dat alles klaar is”, vertelt de kickbokser aan het AD. Sommigen gaan door tot hun 45e, maar dat ziet de 40-jarige sportman niet zitten. “Het is leuk geweest op een gegeven moment.” Wel weet Alistair al wat hij hierna wil gaan doen, hij wil trainer worden. Bekijk het interview met Alistair Overeem in de AD-video hierboven. UFC Fight Night 184 in Las Vegas met 'Overeem vs. Volkov' is in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 februari vanaf 02.00 uur Nederlandse tijd live te zien op SBS9 en de livestream bij Gids.tv. Op1: Alistair Overeem (Demolition Man) won UFC-gevecht zonder publiek: ‘Beetje apocalyptisch’ Bekijk deze video » Live stream UFC: Overeem vs. Volkov (UFC Fight Night 184) Bekijk deze video »
Sport :
Alistair Overeem: ‘Binnen jaar of anderhalf wel klaar als vechtsporter’ (video)

Overeem doet al 24 jaar aan vechtsport
Overeem begon 24 jaar geleden al met deze vechtsport. “Ik denk binnen een jaar of anderhalf dat alles klaar is”, vertelt de kickbokser aan het AD. Sommigen gaan door tot hun 45e, maar dat ziet de 40-jarige sportman niet zitten. “Het is leuk geweest op een gegeven moment.” Wel weet Alistair al wat hij hierna wil gaan doen, hij wil trainer worden.

Bekijk het interview met Alistair Overeem in de AD-video hierboven.

UFC Fight Night 184 in Las Vegas met 'Overeem vs. Volkov' is in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 februari vanaf 02.00 uur Nederlandse tijd live te zien op SBS9 en de livestream bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alistair Overeem: ‘Binnen jaar of anderhalf wel klaar als vechtsporter’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV