De TV Kantine gemist? Horrorclown Rob Kemps chanteert John de Mol met knikker

De TV Kantine gemist? Horrorclown Rob Kemps chanteert John de Mol met knikker

In De TV Kantine doet Carlo Boszhard weer zijn weergaloze imitatie van John de Mol. In een fragment is te zien dat de tv-baas een knikker vindt, maar dit onschuldig ogende spelletje eindigt nogal angstaanjagend.

Lees verder onder de video.

<em>De TV Kantine</em> gemist? Horrorclown Rob Kemps chanteert John de Mol met knikker In De TV Kantine doet Carlo Boszhard weer zijn weergaloze imitatie van John de Mol. In een fragment is te zien dat de tv-baas een knikker vindt, maar dit onschuldig ogende spelletje eindigt nogal angstaanjagend. Lees verder onder de video. Krijgt John de Mol zijn knikker terug?De knikker van John de Mol eindigt namelijk in de put, deze knikker wordt gevonden door niemand minder dan de horrorclown Rob Kemps. Hij wil de knikker wel teruggeven, maar daar wil de Snollebollekes-zanger wel iets voor terug… Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven. De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De TV Kantine gemist? Horrorclown Rob Kemps chanteert John de Mol met knikker

Krijgt John de Mol zijn knikker terug?
De knikker van John de Mol eindigt namelijk in de put, deze knikker wordt gevonden door niemand minder dan de horrorclown Rob Kemps. Hij wil de knikker wel teruggeven, maar daar wil de Snollebollekes-zanger wel iets voor terug…

Bekijk het fragment uit De TV Kantine hierboven.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine gemist? Horrorclown Rob Kemps chanteert John de Mol met knikker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier