Guido Weijers geeft theatershow zonder anderhalve meter afstand: "Dit is nog een proef"

Guido Weijers geeft theatershow zonder anderhalve meter afstand: "Dit is nog een proef"

Cabaretier Guido Weijers mocht zaterdag 20 februari voor 500 mensen optreden. De voorstelling in het Utrechtse Beatrix Theater is onderdeel van de zogeheten Fieldlab Evenementen.

"Lekker knus"
Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vertelt in de onderstaande video: "Dit is nog een proef. Dit is om te onderzoeken hoe kunnen we nou op een veilige manier weer de ruimte bieden voor mensen die naar het theater willen gaan." De bezoekers, die niet op anderhalve meter afstand hoeven te zitten, laten weten dat ze moeten wennen aan de drukte: "Lekker knus".

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Guido Weijers</em> geeft theatershow zonder <em>anderhalve meter</em> afstand: &quot;Dit is nog een proef&quot; Cabaretier Guido Weijers mocht zaterdag 20 februari voor 500 mensen optreden. De voorstelling in het Utrechtse Beatrix Theater is onderdeel van de zogeheten Fieldlab Evenementen. "Lekker knus"Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vertelt in de onderstaande video: "Dit is nog een proef. Dit is om te onderzoeken hoe kunnen we nou op een veilige manier weer de ruimte bieden voor mensen die naar het theater willen gaan." De bezoekers, die niet op anderhalve meter afstand hoeven te zitten, laten weten dat ze moeten wennen aan de drukte: "Lekker knus". Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Guido Weijers klaar voor Oudejaarsconference 2020: bekijk hier de promo Bekijk deze video » RTL Boulevard: Guido Weijers kan geluk niet op na succes Oudejaarsconference Bekijk deze video »
Entertainment :
Guido Weijers geeft theatershow zonder anderhalve meter afstand: "Dit is nog een proef"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Guido Weijers geeft theatershow zonder anderhalve meter afstand: "Dit is nog een proef" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier