Zien: familie Henebiens laat in Ik Vertrek zien hoe het nu met ze gaat

Zien: familie Henebiens laat in Ik Vertrek zien hoe het nu met ze gaat

In 2018 vertrok de familie Henebiens vol optimisme naar een prachtig skidorpje in Oostenrijk. Daar wilden ze een gastenverblijf creëren, maar dat ging uiteraard niet zonder slag of stoot - zoals te zien was in Ik Vertrek. Hoe gaat het nu met de familie?

Lees verder onder de video.

Zien: familie Henebiens laat in <em>Ik Vertrek</em> zien hoe het nu met ze gaat In 2018 vertrok de familie Henebiens vol optimisme naar een prachtig skidorpje in Oostenrijk. Daar wilden ze een gastenverblijf creëren, maar dat ging uiteraard niet zonder slag of stoot - zoals te zien was in Ik Vertrek. Hoe gaat het nu met de familie? Lees verder onder de video. DroomVooral Dennis droomde ervan om te emigreren naar het plaatsje Mallnitz. Samen met zijn Vanessa en hun twee kinderen ging het gezin op avontuur. Ook Vanessa had zo haar eigen dromen, maar die werden even geparkeerd tot hun onderneming op poten stond. Wonen ze nog steeds in Oostenrijk, en zijn hun kinderen een beetje geaard? Bekijk de video van Ik Vertrek hierboven. Ik Vertrek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Ik Vertrek: Carlos en Colinda maken erwtensoep in Spanje Bekijk deze video » Ik Vertrek: Maarten worstelt met de kettingzaag en zaagt bomen met de hand Bekijk deze video »
⏰ Avondklokvertier

Vanavond 20.35 uur op NPO 1 Wij zijn de familie Henebiens en wij gaan zeker kijken naar ons vervolg!🍿 Wie kijkt er gezellig mee vanavond naar ons nieuwe avontuur?

Posted by Ik Vertrek on Monday, February 22, 2021
TV :
Zien: familie Henebiens laat in Ik Vertrek zien hoe het nu met ze gaat

Droom
Vooral Dennis droomde ervan om te emigreren naar het plaatsje Mallnitz. Samen met zijn Vanessa en hun twee kinderen ging het gezin op avontuur. Ook Vanessa had zo haar eigen dromen, maar die werden even geparkeerd tot hun onderneming op poten stond. Wonen ze nog steeds in Oostenrijk, en zijn hun kinderen een beetje geaard?

Bekijk de video van Ik Vertrek hierboven.

Ik Vertrek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: familie Henebiens laat in Ik Vertrek zien hoe het nu met ze gaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier