EenVandaag: deze horeca-ondernemer gooide zijn terras illegaal open

EenVandaag: deze horeca-ondernemer gooide zijn terras illegaal open

Kunnen de terrassen op een veilige manier weer open? Nu de horeca snakt naar versoepeling wil de Tweede Kamer dat het kabinet onderzoekt of dit onder voorwaarden straks weer mogelijk is. Maar niet iedere ondernemer wil daar op wachten. Arjan Vosseberg vond dat zijn terras gewoon open kon, dus heeft deze dan ook geopend. De politie is langsgeweest met een waarschuwing.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em>: deze horeca-ondernemer gooide zijn terras illegaal open Kunnen de terrassen op een veilige manier weer open? Nu de horeca snakt naar versoepeling wil de Tweede Kamer dat het kabinet onderzoekt of dit onder voorwaarden straks weer mogelijk is. Maar niet iedere ondernemer wil daar op wachten. Arjan Vosseberg vond dat zijn terras gewoon open kon, dus heeft deze dan ook geopend. De politie is langsgeweest met een waarschuwing. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook EenVandaag: veel overeenkomsten Thierry Baudet en Donald Trump Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: deze horeca-ondernemer gooide zijn terras illegaal open


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: deze horeca-ondernemer gooide zijn terras illegaal open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier