Dinsdag in de 5 Uur Show: Edsilia Rombley & Lilianne Ploumen

Dinsdag in de 5 Uur Show: Edsilia Rombley & Lilianne Ploumen

Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Lilianne Ploumen, lijsttrekker van de PvdA
  • Edsilia Rombley zingt haar nieuwe single
  • Jelte van der Goot is de sidekick
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van dinsdag hieronder

Dinsdag in de <em>5 Uur Show</em>: Edsilia Rombley &amp; Lilianne Ploumen Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Lilianne Ploumen, lijsttrekker van de PvdA Edsilia Rombley zingt haar nieuwe single Jelte van der Goot is de sidekick Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van dinsdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Lilianne Ploumen na tirade Johan Derksen: ‘Effe een beetje dimmen’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in de 5 Uur Show: Edsilia Rombley & Lilianne Ploumen

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in de 5 Uur Show: Edsilia Rombley & Lilianne Ploumen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier