Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor

Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor

Laurens Dassen, lijsttrekker van Volt voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart, kreeg maandagavond bij Jinek kort de tijd om toe te lichten waar zijn partij precies voor staat: "We zien dat de huidige grensoverschrijdende uitdagingen, zoals klimaat en corona, om grensoverschrijdende oplossingen vragen. Volt wil mensen in heel Europa verbinden."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.

Laurens Dassen bij <em>Jinek</em>: hier staat <em>Volt</em> voor Laurens Dassen, lijsttrekker van Volt voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart, kreeg maandagavond bij Jinek kort de tijd om toe te lichten waar zijn partij precies voor staat: "We zien dat de huidige grensoverschrijdende uitdagingen, zoals klimaat en corona, om grensoverschrijdende oplossingen vragen. Volt wil mensen in heel Europa verbinden." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 1 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 1 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Laurens Dassen bij Jinek: hier staat Volt voor

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV