Trailer: Hitman: Agent 47 dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: Hitman: Agent 47 dinsdag te zien bij Veronica

Huurmoordenaar Agent 47 is op zoek naar Katia van Dees, de dochter van de uitvinder van het kloonproject Litvenko. Maar de moorddadige kloon John Smith slaagt er eerder in om de jonge vrouw te vinden.

Achtervolging
Ze moet de verblijfplaats van haar vader verraden. Agent 47 weet Smith uit te schakelen en overtuigt Katia met hem samen te werken. Ze gaan samen naar Singapore, achtervolgd door Smith. Bekijk hieronder de trailer van Hitman: Agent 47.

Hitman: Agent 47 is dinsdag 2 maart om 20:30 uur te zien bij Veronica.

Trailer: <em>Hitman: Agent 47</em> dinsdag te zien bij Veronica Huurmoordenaar Agent 47 is op zoek naar Katia van Dees, de dochter van de uitvinder van het kloonproject Litvenko. Maar de moorddadige kloon John Smith slaagt er eerder in om de jonge vrouw te vinden. AchtervolgingZe moet de verblijfplaats van haar vader verraden. Agent 47 weet Smith uit te schakelen en overtuigt Katia met hem samen te werken. Ze gaan samen naar Singapore, achtervolgd door Smith. Bekijk hieronder de trailer van Hitman: Agent 47. Hitman: Agent 47 is dinsdag 2 maart om 20:30 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Bekijk officiële trailer Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video » Bekijk trailer Secret Bridesmaids' Business (vanaf 3 maart te zien op Net5) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Hitman: Agent 47 dinsdag te zien bij Veronica


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Hitman: Agent 47 dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV