Finale Nieuwe Boeren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Nieuwe Boeren gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Nieuwe Boeren gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Finale Nieuwe Boeren: alle deelnemers komen weer bij elkaar voor noaberfeest Bekijk deze video » In de finale van Nieuwe Boeren zijn nog vijf boeren over en is nog één duel te gaan. De vier overblijvers krijgen een duivels dilemma voor hun kiezen. BasisIn Nieuwe Boeren kreeg een aantal mensen de kans om wat een droom voor velen is uit te proberen: terug naar basis, weg uit de hectiek van alledag en alleen leven van wat de natuur je geeft. OverlevenAnita Witzier gaf twaalf onbekende Nederlanders de kans om de spanning van het overleven op de boerderij te ervaren. Ook werd duidelijk hoe we als moderne mensen steeds verder af zijn komen te staan van waar ons eten vandaan komt. Nieuwe Boeren: boeren werken hard aan nieuw bouwproject Bekijk deze video » Nieuwe Boeren: Jethro neemt afscheid van varken: "Ik moet dadelijk huilen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de finale van Nieuwe Boeren zijn nog vijf boeren over en is nog één duel te gaan. De vier overblijvers krijgen een duivels dilemma voor hun kiezen.

Basis
In Nieuwe Boeren kreeg een aantal mensen de kans om wat een droom voor velen is uit te proberen: terug naar basis, weg uit de hectiek van alledag en alleen leven van wat de natuur je geeft.

Overleven
Anita Witzier gaf twaalf onbekende Nederlanders de kans om de spanning van het overleven op de boerderij te ervaren. Ook werd duidelijk hoe we als moderne mensen steeds verder af zijn komen te staan van waar ons eten vandaan komt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwe boeren

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale Nieuwe Boeren gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier