Tijd Voor MAX: Jesse Klaver wil nog steeds premier van Nederland worden

Tijd Voor MAX: Jesse Klaver wil nog steeds premier van Nederland worden

De verkiezingen komen eraan en het is de grote vraag of Mark Rutte weer premier wordt of dat hij een opvolger krijgt. Jesse Klaver van GroenLinks is nog steeds overtuigd van zijn voorspelling en wens dat hij voor 2023 premier van Nederland wil worden. "Ik wil graag Nederland veranderen. Het staat zeker op de verlanglijst", zegt Klaver bij Tijd Voor MAX.

Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder.

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd Voor MAX</em>: Jesse Klaver wil nog steeds premier van Nederland worden De verkiezingen komen eraan en het is de grote vraag of Mark Rutte weer premier wordt of dat hij een opvolger krijgt. Jesse Klaver van GroenLinks is nog steeds overtuigd van zijn voorspelling en wens dat hij voor 2023 premier van Nederland wil worden. "Ik wil graag Nederland veranderen. Het staat zeker op de verlanglijst", zegt Klaver bij Tijd Voor MAX. Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV doet verslag van RTL Verkiezingsdebat en flipt bij Mark Rutte Bekijk deze video » Jesse Klaver over zijn carrière vóór de politiek in De Vooravond Bekijk deze video »
TV :
Tijd Voor MAX: Jesse Klaver wil nog steeds premier van Nederland worden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd Voor MAX: Jesse Klaver wil nog steeds premier van Nederland worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier