Zien: Martin Buitenhuis praat over zijn aan Parkinson overleden vader

Zien: Martin Buitenhuis praat over zijn aan Parkinson overleden vader

Martin Buitenhuis zag zijn vader steeds verder achteruitgaan door Parkinson. De Van Dik Hout-zanger denkt nog veel terug aan zijn overleden vader. Hij beschrijf zijn vader als een goedgehumeurde, joviale en drukke man. In de toekomst hoopt de zanger dan ook dat er een middel komt tegen deze slopende ziekte.

Bekijk de Instagram video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Martin Buitenhuis</em> praat over zijn aan <em>Parkinson</em> overleden vader Martin Buitenhuis zag zijn vader steeds verder achteruitgaan door Parkinson. De Van Dik Hout-zanger denkt nog veel terug aan zijn overleden vader. Hij beschrijf zijn vader als een goedgehumeurde, joviale en drukke man. In de toekomst hoopt de zanger dan ook dat er een middel komt tegen deze slopende ziekte. Bekijk de Instagram video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Even tot Hier: Martin Buitenhuis (Van Dik Hout) zingt over Bassie & Adriaan Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Martin Buitenhuis praat over zijn aan Parkinson overleden vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier