Theo Hiddema geeft Thierry Baudet trap na in Jinek: "Appjes zijn racistische drek"

Theo Hiddema geeft Thierry Baudet trap na in Jinek: "Appjes zijn racistische drek"

Uiteraard ging Jaïr Ferwerda in de uitzending van Jinek waarin Thierry Baudet te gast was even op bezoek bij diens voormalige kompaan Theo Hiddema. Die geeft de lijsttrekker van Forum voor Democratie nog even een trap na: volgens Hiddema zijn de berichten in de appgroep van Fvd "racistische drek".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Theo Hiddema</em> geeft Thierry Baudet trap na in <em>Jinek</em>: &quot;Appjes zijn racistische drek&quot; Uiteraard ging Jaïr Ferwerda in de uitzending van Jinek waarin Thierry Baudet te gast was even op bezoek bij diens voormalige kompaan Theo Hiddema. Die geeft de lijsttrekker van Forum voor Democratie nog even een trap na: volgens Hiddema zijn de berichten in de appgroep van Fvd "racistische drek". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 maart terugkijken bij Gids.tv. BramHiddema durft dus, in tegenstelling tot Baudet, wél afstand te nemen van de appjes en die te veroordelen. Overigens leidt het bezoek van Jaïr aan Hiddema ook meteen tot vrolijke taferelen: kat Bram stormt naar boven en Jaïr moet hem gaan halen van Hiddema. Daaruit blijkt wel dat Jaïr nog nooit een kat in handen heeft gehad... Uiteindelijk moest de cameraman het klusje opknappen. Overigens was Theo Hiddema niet te spreken over hoe zijn bijdrage in Jinek in beeld kwam: Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Theo Hiddema geeft Thierry Baudet trap na in Jinek: "Appjes zijn racistische drek"

Bram
Hiddema durft dus, in tegenstelling tot Baudet, wél afstand te nemen van de appjes en die te veroordelen. Overigens leidt het bezoek van Jaïr aan Hiddema ook meteen tot vrolijke taferelen: kat Bram stormt naar boven en Jaïr moet hem gaan halen van Hiddema. Daaruit blijkt wel dat Jaïr nog nooit een kat in handen heeft gehad... Uiteindelijk moest de cameraman het klusje opknappen.

Overigens was Theo Hiddema niet te spreken over hoe zijn bijdrage in Jinek in beeld kwam:

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theo Hiddema geeft Thierry Baudet trap na in Jinek: "Appjes zijn racistische drek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier