Zondag met Lubach gemist? Berichtgeving over datalek is net reclame

Zondag met Lubach gemist? Berichtgeving over datalek is net reclame

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

De laatste dagen was er een enorm datalek gaande bij verschillende autobedrijven. Zo erg, dat zelfs de verschillende journaals het er over hadden. Die maakte er echter net een reclamespot van. Dus dat heeft Lubach dan maar even gedaan.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Berichtgeving over datalek is net reclame Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. De laatste dagen was er een enorm datalek gaande bij verschillende autobedrijven. Zo erg, dat zelfs de verschillende journaals het er over hadden. Die maakte er echter net een reclamespot van. Dus dat heeft Lubach dan maar even gedaan. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zondag met Lubach gemist? Berichtgeving over datalek is net reclame

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Berichtgeving over datalek is net reclame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier