Opsporing Verzocht gemist? Mannen gooien handgranaat richting woning Rotterdam

Opsporing Verzocht gemist? Mannen gooien handgranaat richting woning Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 april terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Mannen gooien handgranaat richting woning <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 6 april. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 6 april terugkijken. In de nacht van 10 op 11 januari hebben vier mannen het gemund op een woning aan de Kronenburg in Rotterdam. Op de bewakingsbeelden is te zien dat één van de mannen een handgranaat richting een woning gooit waar kinderen liggen te slapen. De vier daders vluchten vervolgens snel in een gestolen BMW. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Mannen gooien handgranaat richting woning Rotterdam

In de nacht van 10 op 11 januari hebben vier mannen het gemund op een woning aan de Kronenburg in Rotterdam. Op de bewakingsbeelden is te zien dat één van de mannen een handgranaat richting een woning gooit waar kinderen liggen te slapen. De vier daders vluchten vervolgens snel in een gestolen BMW.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Mannen gooien handgranaat richting woning Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier