Beau gemist? Filemon Wesselink over complotdenkers

Beau gemist? Filemon Wesselink over complotdenkers

Voor zijn nieuwe programma Filemon en de Complotten dook Filemon Wesselink in de wereld van de complotdenkers. Dat onderwerp is momenteel helemaal hot, mede dankzij de coronacrisis. Samen met complotdenker Kamiel Proost schoof hij donderdagavond aan bij Beau om over het programma te praten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Filemon Wesselink over complotdenkers Voor zijn nieuwe programma Filemon en de Complotten dook Filemon Wesselink in de wereld van de complotdenkers. Dat onderwerp is momenteel helemaal hot, mede dankzij de coronacrisis. Samen met complotdenker Kamiel Proost schoof hij donderdagavond aan bij Beau om over het programma te praten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 8 april terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe programma Filemon en de Complotten is vanaf maandag 12 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Filemon en de Complotten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Filemon Wesselink over complotdenkers

Het nieuwe programma Filemon en de Complotten is vanaf maandag 12 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Filemon en de Complotten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Filemon Wesselink over complotdenkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier