Onze boerderij in Europa met Agnes en Albert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa met Agnes en Albert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa met Agnes en Albert gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week neemt Yvon Jaspers boerin Agnes en Albert mee naar Anna en Alexander in Duitsland. Zij hebben de grootste kudde Texaanse Longhorns van heel Europa. Is dit ras ook iets voor Agnes? StrijdDe Drentse melkveehouders Agnes en Albert stappen bij Yvon in de camper. Voor hen was het door veranderende regelgeving de afgelopen jaren elke dag opnieuw een strijd om het hoofd boven water te houden. Het lijkt nu de goede kant op te gaan, maar de toekomst blijft onzeker. 1000 koeienAgnes en Albert gaan met Yvon langs bij Jan Derk en Janelle in Oost-Duitsland, waar ze 20 jaar geleden naartoe vertrokken. Ze hebben een melkveebedrijf met maar liefst 1000 koeien en een gelukkig gezinsleven. ZeldzaamVan een enorm groot bedrijf neemt Yvon Agnes en Albert mee naar het veel kleinschaligere bedrijf van Anna en Alexander in Duitsland. Zij houden de grootste kudde Texaanse Longhorns in Europa; een bijzonder koeienras dat hier heel zeldzaam is. Agnes en Albert raken geïnspireerd door Anna die er bewust voor kiest om niet voor grootschalig te gaan, maar voor klein en exclusief. Onze Boerderij In Europa: Jan (Boer Zoekt Vrouw) heeft het zwaar met boerenleven Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’ Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-Michelle vertelt in Onze Boerderij In Europa over huwelijksaanzoek Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij in Europa met Agnes en Albert gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week neemt Yvon Jaspers boerin Agnes en Albert mee naar Anna en Alexander in Duitsland. Zij hebben de grootste kudde Texaanse Longhorns van heel Europa. Is dit ras ook iets voor Agnes?

Strijd
De Drentse melkveehouders Agnes en Albert stappen bij Yvon in de camper. Voor hen was het door veranderende regelgeving de afgelopen jaren elke dag opnieuw een strijd om het hoofd boven water te houden. Het lijkt nu de goede kant op te gaan, maar de toekomst blijft onzeker.

1000 koeien
Agnes en Albert gaan met Yvon langs bij Jan Derk en Janelle in Oost-Duitsland, waar ze 20 jaar geleden naartoe vertrokken. Ze hebben een melkveebedrijf met maar liefst 1000 koeien en een gelukkig gezinsleven.

Zeldzaam
Van een enorm groot bedrijf neemt Yvon Agnes en Albert mee naar het veel kleinschaligere bedrijf van Anna en Alexander in Duitsland. Zij houden de grootste kudde Texaanse Longhorns in Europa; een bijzonder koeienras dat hier heel zeldzaam is. Agnes en Albert raken geïnspireerd door Anna die er bewust voor kiest om niet voor grootschalig te gaan, maar voor klein en exclusief.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij in Europa met Agnes en Albert gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier