Man van Bibian Mentel in RTL Boulevard: "Ik voel haar energie nog"

Man van Bibian Mentel in RTL Boulevard: "Ik voel haar energie nog"

Bibian Mentel overleed vorige maand. Haar man Edwin Spee reageert nu op deze heftige tijd.

Lees verder onder de video

Man van Bibian Mentel in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Ik voel haar energie nog&quot; Bibian Mentel overleed vorige maand. Haar man Edwin Spee reageert nu op deze heftige tijd. Lees verder onder de video Twintig jaar lang leed Bibian Mentel aan de vreselijke ziekte kanker. Haar man stond haar al die jaren met liefde bij en daardoor draaide ook zijn leven om operaties en de ziekenhuisbezoeken. Bibian overleed op 29 maart. Voor het eerst vertelt Edwin Spee hoe de afgelopen weken voor hem zijn geweest. Je ziet het in het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Man van Bibian Mentel in RTL Boulevard: "Ik voel haar energie nog"

Twintig jaar lang leed Bibian Mentel aan de vreselijke ziekte kanker. Haar man stond haar al die jaren met liefde bij en daardoor draaide ook zijn leven om operaties en de ziekenhuisbezoeken. Bibian overleed op 29 maart. Voor het eerst vertelt Edwin Spee hoe de afgelopen weken voor hem zijn geweest. Je ziet het in het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Man van Bibian Mentel in RTL Boulevard: "Ik voel haar energie nog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier