De Druiventros: d'r op of d'r onder!, bekijk de eerste beelden

De Druiventros: d'r op of d'r onder!, bekijk de eerste beelden

Alle fans van de familie Mutsaers kunnen zich opmaken voor een nieuw programma rondom de gezellige, en ietwat eigenwijze, Brabanders: vanaf 27 april is De Druiventros: D’r op of d’r onder namelijk te zien op RTL4. De eerste beelden zie je hieronder.

<em>De Druiventros: d'r op of d'r onder!</em>, bekijk de eerste beelden Alle fans van de familie Mutsaers kunnen zich opmaken voor een nieuw programma rondom de gezellige, en ietwat eigenwijze, Brabanders: vanaf 27 april is De Druiventros: D’r op of d’r onder namelijk te zien op RTL4. De eerste beelden zie je hieronder. Het nieuwe programma De Druiventros: d'r op of d'r onder is vanaf dinsdag 27 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Druiventros: d'r op of d'r onder terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
De Druiventros: d'r op of d'r onder!, bekijk de eerste beelden

Het nieuwe programma De Druiventros: d'r op of d'r onder is vanaf dinsdag 27 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Druiventros: d'r op of d'r onder terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Druiventros: d'r op of d'r onder!, bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier