Ik Geloof In Mij: Rutger van Barneveld wil afvallen

Ik Geloof In Mij: Rutger van Barneveld wil afvallen

Ik Geloof In Mij-ster Rutger van Barneveld wil wat kilo's kwijt en dat is niet altijd even makkelijk. "Maar als ik het dan even moeilijk heb dan denk ik aan de beelden van het Ziggo Dome, van het befaamde knoopje, dan weet ik waar ik het voor doe." Waar hij precies op doelt zie je in het fragment hieronder.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: Rutger van Barneveld wil afvallen Ik Geloof In Mij-ster Rutger van Barneveld wil wat kilo's kwijt en dat is niet altijd even makkelijk. "Maar als ik het dan even moeilijk heb dan denk ik aan de beelden van het Ziggo Dome, van het befaamde knoopje, dan weet ik waar ik het voor doe." Waar hij precies op doelt zie je in het fragment hieronder. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Ik Geloof In Mij: Rutger van Barneveld wil afvallen

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: Rutger van Barneveld wil afvallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier