Video: Bijna de helft van alle Rotterdamse vrouwen wordt op straat lastiggevallen

Video: Bijna de helft van alle Rotterdamse vrouwen wordt op straat lastiggevallen

De seksuele intimidatie onder vrouwen in Rotterdam is de afgelopen jaren niet afgenomen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Erasmus Universiteit. Bijna de helft van alle Rotterdamse vrouwen (47 procent), ervaart nog altijd lastig gevallen te worden door mannen die vrouwen op straat bejegenen met seksueel getinte opmerkingen. Omroep PowNed bracht een bezoekje aan de vrouwen in Rotterdam.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Video: Bijna de helft van alle <em>Rotterdamse vrouwen</em> wordt op straat <em>lastiggevallen</em> De seksuele intimidatie onder vrouwen in Rotterdam is de afgelopen jaren niet afgenomen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Erasmus Universiteit. Bijna de helft van alle Rotterdamse vrouwen (47 procent), ervaart nog altijd lastig gevallen te worden door mannen die vrouwen op straat bejegenen met seksueel getinte opmerkingen. Omroep PowNed bracht een bezoekje aan de vrouwen in Rotterdam. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek over seksuele intimidatie Bekijk deze video » Zien: Docenten van Amsterdamse Universiteit beschuldigd van MeToo schandalen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Bijna de helft van alle Rotterdamse vrouwen wordt op straat lastiggevallen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Bijna de helft van alle Rotterdamse vrouwen wordt op straat lastiggevallen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier