Vanavond in Keuringsdienst van Waarde: waarom vermomde kalkoen in de supermarkt?

Vanavond in Keuringsdienst van Waarde: waarom vermomde kalkoen in de supermarkt?

Hoe kan het dat je tijdens de Amerikaanse Thanksgiving en tijdens Kerst de kalkoen vollop in de supermarkt ziet, maar dat dit gevogelte zich de rest van het jaar voordoet als een ander soort vlees? De Keuringsdienst zoekt uit wat voor beest de kalkoen precies is.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Keuringsdienst van Waarde</em>: waarom vermomde kalkoen in de supermarkt? Hoe kan het dat je tijdens de Amerikaanse Thanksgiving en tijdens Kerst de kalkoen vollop in de supermarkt ziet, maar dat dit gevogelte zich de rest van het jaar voordoet als een ander soort vlees? De Keuringsdienst zoekt uit wat voor beest de kalkoen precies is. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: is jouw kamerplant slecht voor hun milieu? (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Keuringsdienst van Waarde: waarom vermomde kalkoen in de supermarkt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier