Bekijk trailer The Trial of Christine Keeler (vanaf vrijdag 23 april op NPO 2)

Bekijk trailer The Trial of Christine Keeler (vanaf vrijdag 23 april op NPO 2)

NPO 2 zendt vanaf vrijdag 23 april de Britse dramaserie The Trial of Christine Keeler uit, over het grootste politieke schandaal van de jaren zestig in Groot-Brittannië: de Profumo-affaire.

Lees verder onder de video.

Bekijk trailer <em>The Trial of Christine Keeler</em> (vanaf vrijdag 23 april op NPO 2) NPO 2 zendt vanaf vrijdag 23 april de Britse dramaserie The Trial of Christine Keeler uit, over het grootste politieke schandaal van de jaren zestig in Groot-Brittannië: de Profumo-affaire. Lees verder onder de video. Berooide danseresGroot-Brittannië schudde in de jaren zestig op zijn grondvesten door deze affaire en de regering-MacMillan wankelt flink. Ondertussen zijn de Britten ook nog in de greep van de Cubacrisis aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Een berooide danseres speelt de hoofdrol in de Profumo-affaire, die verregaande gevolgen heeft. Bekijk de trailer van The Trial of Christine Keeler hierboven. De dramaserie The Trial of Christine Keeler is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van The Trial of Christine Keeler terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ferry de film (Undercover): bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer The Trial of Christine Keeler (vanaf vrijdag 23 april op NPO 2)

Berooide danseres
Groot-Brittannië schudde in de jaren zestig op zijn grondvesten door deze affaire en de regering-MacMillan wankelt flink. Ondertussen zijn de Britten ook nog in de greep van de Cubacrisis aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Een berooide danseres speelt de hoofdrol in de Profumo-affaire, die verregaande gevolgen heeft.

Bekijk de trailer van The Trial of Christine Keeler hierboven.

De dramaserie The Trial of Christine Keeler is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van The Trial of Christine Keeler terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer The Trial of Christine Keeler (vanaf vrijdag 23 april op NPO 2) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier