Claudia de Breij in De Vooravond over heftige emoties tijdens voorstelling Heintje Davids

Claudia de Breij in De Vooravond over heftige emoties tijdens voorstelling Heintje Davids

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Claudia de Breij in <em>De Vooravond</em> over heftige emoties tijdens voorstelling <em>Heintje Davids</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 23 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Tijdens het voorbereiden van de voorstelling over de Joodse Heintje Davids, kon Claudia de Breij haar emoties soms niet onder controle houden. Het wordt voor de cabaretière ineens heel persoonlijk wanneer zij zich helemaal gaat inleven in het verhaal van Davids: "Het is wat anders wanneer je het hebt over zes miljoen joden of over m'n broer en zus zijn vermoord, ze zijn vergast." Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Claudia de Breij in De Vooravond over heftige emoties tijdens voorstelling Heintje Davids

Tijdens het voorbereiden van de voorstelling over de Joodse Heintje Davids, kon Claudia de Breij haar emoties soms niet onder controle houden. Het wordt voor de cabaretière ineens heel persoonlijk wanneer zij zich helemaal gaat inleven in het verhaal van Davids: "Het is wat anders wanneer je het hebt over zes miljoen joden of over m'n broer en zus zijn vermoord, ze zijn vergast."

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Claudia de Breij in De Vooravond over heftige emoties tijdens voorstelling Heintje Davids of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier