UEFA Champions League: Paris Saint Germain - Manchester City gemist? Bekijk hier de hele uitzending

UEFA Champions League: Paris Saint Germain - Manchester City gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Paris Saint-Germain - Manchester City

UEFA Champions League: Paris Saint Germain - Manchester City gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Paris Saint-Germain - Manchester City in de halve finale van de Champions League. Online kun je kijken op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. HeenwedstrijdVanavond is het heenduel in Parijs. De terugwedstrijd is op dinsdag 4 mei, ook te zien op SBS6. KwartfinalePSG wist in de kwartfinale titelhouder Bayern München uit te schakelen. Vorig seizoen verloren de Fransen juist in de finale van Bayern. Manchester City was twee keer te sterk voor Borussia Dortmund. GeldBeide ploegen proberen al een aantal jaar met veel geld de Champions League te winnen. Dat is tot nu toe nog niet gelukt. Het belooft een spannende strijd te worden. Samenvatting Bayern München - Paris Saint-Germain (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Paris Saint-Germain - Bayern München (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Aston Villa - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Paris Saint-Germain - Manchester City in de halve finale van de Champions League. Online kun je kijken op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Heenwedstrijd
Vanavond is het heenduel in Parijs. De terugwedstrijd is op dinsdag 4 mei, ook te zien op SBS6.

Kwartfinale
PSG wist in de kwartfinale titelhouder Bayern München uit te schakelen. Vorig seizoen verloren de Fransen juist in de finale van Bayern. Manchester City was twee keer te sterk voor Borussia Dortmund.

Geld
Beide ploegen proberen al een aantal jaar met veel geld de Champions League te winnen. Dat is tot nu toe nog niet gelukt. Het belooft een spannende strijd te worden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op UEFA Champions League: Paris Saint Germain - Manchester City gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier