Martien Meiland in Radio 10 Songfestivalquiz: "Maakte altijd taarten met hoofd Gerard Joling"

Martien Meiland in Radio 10 Songfestivalquiz: "Maakte altijd taarten met hoofd Gerard Joling"

Martien Meiland strijdt vanavond samen met Viktor Brand in de eerste aflevering van De Radio 10 Songfestivalquiz om de winst. Martien vertelt tegen presentator Gerard Ekdom dat hij enorm fan is van het Songfestival: "Lekker vrienden uitnodigen, hapjes maken en taarten met het hoofd van Gerard Joling."

Bekijk het fragment van de Radio 10 Songfestivalquiz in de video hieronder.

De Radio 10 Songfestivalquiz is vanaf zaterdag 1 mei drie zaterdagen om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van de Radio 10 Songfestivalquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien Meiland in <em>Radio 10 Songfestivalquiz</em>: &quot;Maakte altijd taarten met hoofd <em>Gerard Joling</em>&quot; Martien Meiland strijdt vanavond samen met Viktor Brand in de eerste aflevering van De Radio 10 Songfestivalquiz om de winst. Martien vertelt tegen presentator Gerard Ekdom dat hij enorm fan is van het Songfestival: "Lekker vrienden uitnodigen, hapjes maken en taarten met het hoofd van Gerard Joling." Bekijk het fragment van de Radio 10 Songfestivalquiz in de video hieronder. De Radio 10 Songfestivalquiz is vanaf zaterdag 1 mei drie zaterdagen om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van de Radio 10 Songfestivalquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland in Radio 10 Songfestivalquiz: "Maakte altijd taarten met hoofd Gerard Joling" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier