DI-RECT over slotact op Bevrijdingsfestival vanuit Madurodam: "Beperkt in de vrijheid"

DI-RECT over slotact op Bevrijdingsfestival vanuit Madurodam: "Beperkt in de vrijheid"

De bekende rockband DI-RECT geeft vandaag, woensdag 5 mei, een uniek concert vanuit Madurodam. Ze heren geven de slotact van het Bevrijdingsfestival en vertellen erover in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

DI-RECT over slotact op <em>Bevrijdingsfestival</em> vanuit Madurodam: &quot;Beperkt in de vrijheid&quot; De bekende rockband DI-RECT geeft vandaag, woensdag 5 mei, een uniek concert vanuit Madurodam. Ze heren geven de slotact van het Bevrijdingsfestival en vertellen erover in de video hieronder. Lees verder onder de video. Deze tijd brengt leuke dingenSpike noemt de manier waarop we nu leven: "Beperkt in de vrijheid". Marcel Veenendaal vindt het leuk dat hij nu op plekken mag optreden zoals Madurodam: "Deze tijd brengt ook leuke dingen met zich mee." Zonder de coronacrisis zou dit niet zijn gebeurd, vertelt hij. Bekijk hierboven een interview met de heren van DI-RECT over het bevrijdingsfestival 2021. Bekijk ook Bevrijdingsfestival 2021 Den Haag: deze artiesten treden op (video) Bekijk deze video » Zien: Tino Martin repeteert voor online Bevrijdingsfestival Bekijk deze video »
Show :
DI-RECT over slotact op Bevrijdingsfestival vanuit Madurodam: "Beperkt in de vrijheid"

Deze tijd brengt leuke dingen
Spike noemt de manier waarop we nu leven: "Beperkt in de vrijheid". Marcel Veenendaal vindt het leuk dat hij nu op plekken mag optreden zoals Madurodam: "Deze tijd brengt ook leuke dingen met zich mee." Zonder de coronacrisis zou dit niet zijn gebeurd, vertelt hij. Bekijk hierboven een interview met de heren van DI-RECT over het bevrijdingsfestival 2021.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DI-RECT over slotact op Bevrijdingsfestival vanuit Madurodam: "Beperkt in de vrijheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier