Jan Paternotte en Fleur Agema tijdens Op1 in discussie over vaccinatiepaspoort

Jan Paternotte en Fleur Agema tijdens Op1 in discussie over vaccinatiepaspoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Paternotte</em> en <em>Fleur Agema</em> tijdens <em>Op1</em> in discussie over <em>vaccinatiepaspoort</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 5 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. D66-Kamerlid Jan Paternotte is net als minister Hugo de Jonge groot voorstander van een vaccinatiepaspoort dat in het binnenland, maar zeker ook het buitenland van kracht is. Paternotte vindt dat het paspoort een goed middel is om uit de lockdown te stappen. Fleur Agema van de PVV is het er niet mee eens, volgens haar gaat 'het paspoort' veel te ver. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Paternotte en Fleur Agema tijdens Op1 in discussie over vaccinatiepaspoort

D66-Kamerlid Jan Paternotte is net als minister Hugo de Jonge groot voorstander van een vaccinatiepaspoort dat in het binnenland, maar zeker ook het buitenland van kracht is. Paternotte vindt dat het paspoort een goed middel is om uit de lockdown te stappen. Fleur Agema van de PVV is het er niet mee eens, volgens haar gaat 'het paspoort' veel te ver.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Paternotte en Fleur Agema tijdens Op1 in discussie over vaccinatiepaspoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV