Bestemming Onbekend: Frans Bauer en Mariska stuntelen op een touwbrug

Bestemming Onbekend: Frans Bauer en Mariska stuntelen op een touwbrug

In de tweede aflevering van 'De Bauers: bestemming onbekend' gaan Frans en Mariska in de natuur spelen. Letterlijk. Ze hangen onder andere aan een touwbrug, die hun naar de overkant moet brengen. Dit is alleen minder makkelijk dan gedacht.

<em>Bestemming Onbekend</em>: Frans Bauer en Mariska stuntelen op een touwbrug In de tweede aflevering van 'De Bauers: bestemming onbekend' gaan Frans en Mariska in de natuur spelen. Letterlijk. Ze hangen onder andere aan een touwbrug, die hun naar de overkant moet brengen. Dit is alleen minder makkelijk dan gedacht. Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk promo De Bauers: bestemming onbekend woensdag 5 mei Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer gaf dagelijks 7 thuisconcerten en vertelt over single 'Verloren Tijd' Bekijk deze video »

Het nieuwe programma De Bauers: bestemming onbekend is vanaf woensdag 28 april wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bestemming Onbekend: Frans Bauer en Mariska stuntelen op een touwbrug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier