Zien: Feest in Deventer, Go Ahead Eagles promoveert naar de Eredivisie

Zien: Feest in Deventer, Go Ahead Eagles promoveert naar de Eredivisie

Voetbalclub Go Ahead Eagles uit Deventer is gisteravond gepromoveerd naar de Eredivisie. Het leek er lang op dat Graafschap zou gaan promoveren, maar de club uit Doetinchem bleef gisteren steken op een 0-0, Go Ahead Eagles wist wel te winnen. In Deventer ontstond gisteravond een spontaan volksfeest nadat Go Ahead Eagles onverwacht naar de Eredivisie promoveerde.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Feest in Deventer, <em>Go Ahead Eagles</em> promoveert naar de <em>Eredivisie</em> Voetbalclub Go Ahead Eagles uit Deventer is gisteravond gepromoveerd naar de Eredivisie. Het leek er lang op dat Graafschap zou gaan promoveren, maar de club uit Doetinchem bleef gisteren steken op een 0-0, Go Ahead Eagles wist wel te winnen. In Deventer ontstond gisteravond een spontaan volksfeest nadat Go Ahead Eagles onverwacht naar de Eredivisie promoveerde. Tekst gaat verder onder de video. Ontlading in DeventerEnkele duizenden fans van Go Ahead Eagles verzamelden zich gisteren in Deventer om het feest van hun club te vieren. Op de beelden is te zien dat er volop gefeest wordt en dat de coronamaatregelen even niet bestaan. Rond 02:00 uur keerde de rust terug in Deventer. Bekijk ook Bekijk de beelden: Spelers SC Cambuur vieren feest in kleedkamer na kampioenschap Bekijk deze video » Zien: De Graafschap supporters rellen tegen de ME na gemiste promotie Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Feest in Deventer, Go Ahead Eagles promoveert naar de Eredivisie

Ontlading in Deventer
Enkele duizenden fans van Go Ahead Eagles verzamelden zich gisteren in Deventer om het feest van hun club te vieren. Op de beelden is te zien dat er volop gefeest wordt en dat de coronamaatregelen even niet bestaan. Rond 02:00 uur keerde de rust terug in Deventer.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Feest in Deventer, Go Ahead Eagles promoveert naar de Eredivisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier