Op1 gemist? oude fragmenten koninklijke verjaardagen ter ere 50e verjaardag Máxima

Op1 gemist? oude fragmenten koninklijke verjaardagen ter ere 50e verjaardag Máxima

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? oude fragmenten koninklijke verjaardagen ter ere 50e verjaardag <em>Máxima</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Maandag vieren we een bescheiden feestje voor de 50e verjaardag van onze koningin Máxima. Eppo van Nispen is in het archief van de royals gedoken en heeft oude fragmenten van koninklijke verjaardagen gevonden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? oude fragmenten koninklijke verjaardagen ter ere 50e verjaardag Máxima

Maandag vieren we een bescheiden feestje voor de 50e verjaardag van onze koningin Máxima. Eppo van Nispen is in het archief van de royals gedoken en heeft oude fragmenten van koninklijke verjaardagen gevonden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? oude fragmenten koninklijke verjaardagen ter ere 50e verjaardag Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier