De Vooravond: Fleur zingt 'Poupée de cire poupée de son' van France Gall

De Vooravond: Fleur zingt 'Poupée de cire poupée de son' van France Gall

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Fleur zingt 'Poupée de cire poupée de son' van <em>France Gall</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De hele week sluit De Vooravond af met een onvergetelijk Songfestival nummer. Vandaag reizen we terug naar 1965, France Gall vertegenwoordigde Luxenburg met het nummer 'Poupée de cire, poupée de son'. Het nummer wordt live gezongen door Fleur. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
De Vooravond: Fleur zingt 'Poupée de cire poupée de son' van France Gall

De hele week sluit De Vooravond af met een onvergetelijk Songfestival nummer. Vandaag reizen we terug naar 1965, France Gall vertegenwoordigde Luxenburg met het nummer 'Poupée de cire, poupée de son'. Het nummer wordt live gezongen door Fleur.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Fleur zingt 'Poupée de cire poupée de son' van France Gall of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier