Jeangu Macrooy in halve finale Songfestival 2021: Birth Of A New Age

Jeangu Macrooy in halve finale Songfestival 2021: Birth Of A New Age

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Jeangu Macrooy mag tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021 op Hollandse bodem, het nummer 'Birth Of A New Age' vertolken.

<em>Jeangu Macrooy</em> in halve finale Songfestival 2021: <em>Birth Of A New Age</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Jeangu Macrooy mag tijdens de eerste halve finale van het Songfestival 2021 op Hollandse bodem, het nummer 'Birth Of A New Age' vertolken. Kleurrijke performanceHoewel we direct door zijn naar de grote finale op zaterdag, is het toch genieten om Jeangu te zien optreden in Ahoy. Jeangu performt de Nederlandse inzending op een kleurrijk podium, in een opvallend blauw pak met een flinke dosis enthousiasme. Bekijk het optreden van Jeangu Macrooy hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Jeangu Macrooy in halve finale Songfestival 2021: Birth Of A New Age

Kleurrijke performance
Hoewel we direct door zijn naar de grote finale op zaterdag, is het toch genieten om Jeangu te zien optreden in Ahoy. Jeangu performt de Nederlandse inzending op een kleurrijk podium, in een opvallend blauw pak met een flinke dosis enthousiasme.

Bekijk het optreden van Jeangu Macrooy hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeangu Macrooy in halve finale Songfestival 2021: Birth Of A New Age of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier