Maxime schildert weide in de lucht in Petit Chateau: "KUT!"

Maxime schildert weide in de lucht in Petit Chateau: "KUT!"

Maxime Meiland en Montana Meiland toveren samen kinderkamers om tot ware paradijsjes. Dit gaat natuurlijk niet altijd goed, wat een hoop beelden vol kibbelende zussen oplevert.

Maxime schildert weide in de lucht in <em>Petit Chateau</em>: &quot;KUT!&quot; Maxime Meiland en Montana Meiland toveren samen kinderkamers om tot ware paradijsjes. Dit gaat natuurlijk niet altijd goed, wat een hoop beelden vol kibbelende zussen oplevert. Weide in de luchtTerwijl Maxime lekker aan het verven is, bedenkt ze ineens dat ze de verkeerde kleur gepakt heeft. Nu is ze de groene weide in de lucht aan het schilderen. Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland wil meisjes baby's: "Eén man is al moeilijk" (Petit Chateau) Bekijk deze video » Petit Chateau gemist? Maxime en Montana laten ouders huilen van geluk Bekijk deze video »

Weide in de lucht
Terwijl Maxime lekker aan het verven is, bedenkt ze ineens dat ze de verkeerde kleur gepakt heeft. Nu is ze de groene weide in de lucht aan het schilderen.

Petit Chateau is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Petit Chateau terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV