Familie Gillis: Peter wast zijn auto zelf, 'Voor de goedkopigheid'

Familie Gillis: Peter wast zijn auto zelf, 'Voor de goedkopigheid'

Peter Gillis is heel gewoon gebleven en vindt het dan geen enkel probleem om zelf zijn auto te wassen. Of is er wellicht een andere reden?: "Ja, als ik hem in de wasstraat zet ben ik al gauw een tientje kwijt, of vijftien euro. Dus ik ga voor de goedkopigheid." Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis</em>: Peter wast zijn auto zelf, 'Voor de goedkopigheid' Peter Gillis is heel gewoon gebleven en vindt het dan geen enkel probleem om zelf zijn auto te wassen. Of is er wellicht een andere reden?: "Ja, als ik hem in de wasstraat zet ben ik al gauw een tientje kwijt, of vijftien euro. Dus ik ga voor de goedkopigheid." Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Peter op inspectie in het vakantiepark: "Knoeiwerk!" Bekijk deze video »

Familie Gillis: massa is kassa is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Peter wast zijn auto zelf, 'Voor de goedkopigheid' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier