Zien: dit is het ESPN Elftal van het Jaar, Feyenoord hofleverancier met vier spelers

Zien: dit is het ESPN Elftal van het Jaar, Feyenoord hofleverancier met vier spelers

Het lijkt wel alsof het uitermate zwakke Feyenoord afgelopen seizoen kampioen van de Eredivisie is geworden als je het ESPN Elftal van het Jaar bekijkt. Er staan maar liefst vier spelers van de Rotterdammers in: rechtsback Lutsharel Geertruida, centrale verdediger Marcos Senesi, rechter middenvelder Jens Toornstra en rechtsbuiten Steven Berghuis. Ajax, dat met een straatlengte voorsprong kampioen werd, levert slechts twee spelers. Van enige objectiviteit lijkt dus geen sprake te zijn bij veel stemmers.

Bekijk het ESPN Elftal van het Jaar 2020/2021 hieronder.

Zien: dit is het ESPN <em>Elftal van het Jaar</em>, Feyenoord hofleverancier met vier spelers Het lijkt wel alsof het uitermate zwakke Feyenoord afgelopen seizoen kampioen van de Eredivisie is geworden als je het ESPN Elftal van het Jaar bekijkt. Er staan maar liefst vier spelers van de Rotterdammers in: rechtsback Lutsharel Geertruida, centrale verdediger Marcos Senesi, rechter middenvelder Jens Toornstra en rechtsbuiten Steven Berghuis. Ajax, dat met een straatlengte voorsprong kampioen werd, levert slechts twee spelers. Van enige objectiviteit lijkt dus geen sprake te zijn bij veel stemmers. Bekijk het ESPN Elftal van het Jaar 2020/2021 hieronder. Bekijk ook Zien: Dick Advocaat in tranen bij afscheid betaald voetbal bij Feyenoord Bekijk deze video » Video: Steven Berghuis in bloedvorm tijdens training Nederlands elftal Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: dit is het ESPN Elftal van het Jaar, Feyenoord hofleverancier met vier spelers


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit is het ESPN Elftal van het Jaar, Feyenoord hofleverancier met vier spelers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier